PIKKUJOULUT

Ravintola Cantina Westin upeat ja tunnelmalliset pikkujoulut.

Tuo asiakkaasi, yrityksesi henkilökunta tai kerää oma hyvä porukka kasaan juuri uusittuihin Cantina Westin tunnelmallisiin puitteisiin, aivan Helsingin keskustan ytimeen. Runsaat joulupöytämme notkuvat suussa sulavia, toinen toistaan maukkaampia jouluherkkuja. Makunautinnot ovat taattuja vaativampaankin makuun.

Juhlat voidaan järjestää perinteisellä pikkujoulumeiningillä tai täysin perinteistä poiketen, aivan kuten itse haluat. Teemme juhlista sinun toiveidesi mukaiset, on sitten kyseessä iso tai pieni ryhmä. Autamme mielellämme tilavalinnoissa ja juhlien suunnitteluissa.

Isotkin ryhmät mahtuvat tiloihimme syömään illallista ja juhlimaan, sillä 2 krs. Saloon muuntautuu yksityisten juhliesi teemaan sopivaksi tanssilattiaksi, esiintymislavaksi valitsemallesi esiintyjälle, hupaisaksi kisailuareenaksi, stand – up tai tanssiesitys areenaksi, gaalajuhlatilaksi, vain mielikuvituksesi on rajana. Tilaan mahtuu jopa 300 henkilöä ja se voidaan myös jakaa pienemmille ryhmille sopiviksi tunnelmallisiksi tiloiksi.

Tämän pikkujoulukauden ehdoton suosikki on Cantina West Showbartenders – pikkujoulushow, unohtamatta lukuisia muita upeita ja hauskoja vaihtoehtojamme.  Showbartenders Show on vauhdikasta baarijongleerausta (flairtending) stand up-komiikalla ja taikuudella höystettynä… Drinkinvalmistus viedään aivan uudelle tasolle pilke silmäkulmassa, jopa moottorisahaa hyödyntäen! Unohtumaton esitys, jossa vieraat saavat vuoroin nauraa kippurassa ja vuoroin ihmetellä ”- miten tuo oikein on MAHDOLLISTA!”

Varaa pian teille sopiva ajankohta, sillä parhaat pikkujouluillat menevät ensin.

Ravintola Cantina Westin henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Myyntipalvelumme auttaa mielellään luomaan toiveidenne mukaisen ja unohtumattoman tilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä uudistetussa Cantina Westissä.

PYYDÄ TARJOUS

Alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-18:00