HENKILÖSTÖJUHLAT

Yhdessä vietetty virkistyspäivä ja rennon iloinen kesäjuhla luovat työpaikalle hyvää fiilistä ja nostavat yhdessä tekemisen riemun aivan uudelle tasolle. Motivoituneet ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät ovat jokaisen yrityksen unelmatiimi, tärkein voimavara ja ehdoton kilpailuetu.

Henkilöstön virkistyspäivä Helsingin sydämessä

Juhlistakaa yhteistä työpanosta koko työporukan voimin ja tarjoa yrityksen henkilökunnalle mahtava positiivinen energialataus! Yhdessä vietetty virkistyspäivä ja rennon iloinen juhla luovat työpaikalle hyvää fiilistä ja nostavat yhdessä tekemisen riemun aivan uudelle tasolle. Motivoituneet ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät ovat jokaisen yrityksen unelmatiimi, tärkein voimavara ja ehdoton kilpailuetu. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on myös kannattava sijoitus yrityksen tulevaisuuteen ja brändiin. Tarjoa siis työyhteisöllesi päivä täynnä unohtumattomia elämyksiä!

Cantina West tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää TYKY/TYHY-päivä yhteiseen illanviettoon aivan kaupungin ydinkeskustassa

Merellisen Helsingin tarjoamat mahdollisuudet, Cantina Westin kokeneen henkilökunnan tinkimätön ammattitaito sekä ravintolan moneksi muuntuvat tilat antavat kaiken kokoisille yrityksille runsaasti mahdollisuuksia TYKY- ja TYHY-päivien järjestämiseen asiakkaan omien tarpeiden mukaan.
Mistä teidän virkistyspäivänne koostuu? Kuuluuko siihen esimerkiksi tequilatasting, mysteerin ratkontaa vai olisiko aika lähteä pimeälle illalliselle?

Kerro meille ajatuksiasi päivästä, me autamme sinua sen suunnittelussa ja toteutuksessa!

PYYDÄ TARJOUS

Alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-17:00

[recaptcha theme:dark]