EL DIA DE LOS MUERTOS

Näinä päivinä juhlitaan elämää sekä muistellaan vainajia.  Vainajien muistojuhlaan kuuluu olennaisesti ruoka, juoma, sekä vainajien muistoalttareiden ja hautojen koristeleminen kukkasilla, herkuilla sekä kynttilöillä.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Cantina Westiin !

EL DIA DE LOS MUERTOS CANTINA WESTISSÄ 26.10.-3.11.2018! 

On taas se aika vuodesta kun Cantinan sisustus pistetään uusiksi ja henkilökuntammekin muuntuu sisustukseen sopivaksi. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna ja marraskuun ensimmäisenä koko Cantina siirtyy kuolleiden valtakunnaksi. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme El Dia De Los Muertosin hengessä 26.10.-3.11.2018
Mexicossa juhlitaan kuolleiden päivää joka loka-marraskuun vaihteessa.
Näinä päivinä juhlitaan elämää sekä muistellaan vainajia. Dia de los Muertos on sekoitus muinaisten Aztecien mystiikkaa sekä Katolilaisia uskomuksia. Vainajien muistojuhlaan kuuluu olennaisesti ruoka, juoma, sekä vainajien muistoalttareiden ja hautojen koristeleminen kukkasilla, herkuilla sekä kynttilöillä.

Wild wild Facts:

Vainajien haudoille ja muistoalttareille laitetaan tarjolle muun muassa juotavaa (esim. Tequilaa) sekä  vettä ja saippuaa sen vuoksi, koska vainajat matkustavat pitkän matkan takaisin ”tervehtimään omaisiaan” ja näin ollen heidän uskotaan tahtovan siistiytyä sekä tyrehdyttää janonsa.

Vainajien haudat sekä muistoalttarit koristellaan näyttäviksi ja värikkäiksi, muun muassa hullunkurisilla luurangoilla, kehäkukilla, vainajien lempiruuilla sekä herkuilla. Mitä tuoreempi poismeno- sitä loisteliaampi ja näyttävämpi koristelu.

Vainajat ottavat sen loukkauksena jos joku suree heidän alttarillaan. Koristeena käytetyt sokeriset pääkallot (calaveritas de azúcar) kunnioittavat vainajan ”makeaa” luonnetta.

muertostaustakuva1

VARAA PÖYTÄ

Alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-17:00

[recaptcha theme:dark]