HÄÄT

Järjestä unelmiesi häät arvokkaissa ja ainutlaatuisissa puitteissa Helsingin keskustassa.

Cantina West ja Handelsgillet tarjoavat upeat vanhat jugendtyyliä henkivät tilat hääjuhlien järjestämiseen. Vietä elämäsi tärkein päivä ainutlaatuisissa puitteissa Helsingin keskustassa.

Tyylikkäät tilat ovat tunnelmaa täynnä ja lisäksi kesällä katettu terassimme hemmottelee myös häävieraitasi. Hääjuhlissa suosituimpaan Donator-juhlasaliimme mahtuu maksimissaan 110 hlö. Salista löytyy tarvittava ääni- ja valotekniikka.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään hääpäivänne järjestelyissä ja takaa onnistuneet hääjuhlat, aina tilaisuuden suunnittelusta toteutukseen saakka.  Juhlien tarjoiluissa, esillepanossa ja koristelussa otamme aina huomioon erityistoiveenne. Pidämme huolta teistä ja vieraistanne koko hääjuhlan ajan arvokkaan sydämellisesti. Näin hääpari voi nauttia unelmiensa päivän häähumusta täysin siemauksin.

Keittiömestarimme suunnittelemissa häämenuissamme makunautinnot ovat taattuja. Autamme teitä mieluusti myös juomavalinnoissanne, jotta upeat maut ja aromit menuista pääsevät oikeuksiinsa.

Ainutlaatuiset hääjuhlan puitteet Helsingin keskustassa, upea häämenu, tarkoin valitut juomat sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme luo hääpäivästänne ikimuistoisen!

Häätiloja handelsgilletin puolelta löytyy muutaman kymmenen hengen tarpeista aina 110 henkilön tarpeisiin asti. Cantina Westin puolelta taas muutaman hengen tarpeista isoihin 800 hengen tilaisuuksiin asti. Autamme mielellämme teitä löytämään sopivan tilan juuri teidän tarpeisiinne.

Olette tervetulleita tutustumaan tiloihimme ja keskustelemaan hääpäivänne toiveista sekä järjestelyistä kanssamme Cantina Westiin ja Handelsgillettiin. 

Varaathan ajan myynnistämme hyvissä ajoin.

Kauttamme onnistuvat myös esiintyjät, kukat ja muut somisteet juhlatiloihin.

Tiloissamme on A-oikeudet.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa.

Hääbuffet 2016

Mozzarella-mansikkasalaattia ja balsamicosiirappia

Katkarapu-avokadosalaattia ja marinoitua tomaattia

Graavattua lohta ja salaattia paahdetusta punajuuresta sekä omenasta

Paahdettua häränfileetä ja kapris-perunasalaattia

Marinoitua kanaa, vuohenjuustoa ja paahdettua paprikaa

***

Paistettua nieriää, piparjuurta ja herkkusienimuhennosta

Paahdettua porkkanaa ja siikli perunaa

***

Hääkakkua

Kahvi/tee

45 €/ hlö

PYYDÄ TARJOUS

Alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-18:00