PERHEJUHLAT

Perheen tärkeät juhlat

Häät – Ristiäiset – Nimenantojuhlat – Nimiäiset – Rippijuhlat – Valmistujaiset – YO-juhlat – Syntymäpäivät – Muistotilaisuudet- Muut tärkeät merkkipäivät

Järjestä perhejuhlat ainutlaatuisissa ja historiallisissa puitteissa aivan Helsingin keskustan kupeessa.

Autamme teitä mielellämme juhlajärjestelyissä oli sitten kyseessä ristiäiset, nimenantojuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, häät tai muistotilaisuus.

Kun haluat juhliisi vain parasta tai haluat maustaa ne pienellä erilaisuudella, anna meidän auttaa juhliesi järjestelyissä. Teemme juhlistasi onnistuneet ja suussa sulavan täydelliset tinkimättömällä ammattitaidollamme!

Haluamme antaa sinulle vapauden juhlia, huolehdimme mielellämme järjestelyistä ennen juhlia ja juhlien aikana. Toteutamme upeat juhlakokonaisuudet toiveidenne mukaisesti. Saat osaamisemme juhlien järjestämisen suhteen, keittiömme puolestaan loihtii herkullisia makukokonaisuuksia sinulle tärkeään päivään ja tilamme kruunaavat juhliesi tunnelman.

Juhlatilaa löytyy muutaman hengen tarpeista yhtenäisesti 250 hengen tilaisuuksiin asti.

Tarjoiluissa otamme aina huomioon erityistoiveenne, allergiat ja erityisruokavaliot ja suunnittelemme juhliisi upeita makukokonaisuuksia niiden mukaisesti. Toivomme koko seurueelta yhtenäistä menuvalintaa.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan tiloihimme ja keskustelemaan juhlien järjestelyistä Ravintola Cantina Westiin ja Handelsgillettiin. Varaathan ajan myynnistämme hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa.

PYYDÄ TARJOUS

Alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-17:00

Juhlan teema*

[recaptcha theme:dark]