LAUTASMENUT

Handelsgillet lautasmenut 2016

LAUTASMENU

1

Halloumia ja parsa-melonisalaattia sekä balsamicoa G

***

Paahdettua lohta, hunajaporkkanoita ja ruohosipulikastiketta L, G

***

Vaniljapannacottaa L, G

42,00 € / hlö

LAUTASMENU

2

Saaristolainen kalalautanen L

***

Grillattua maissikananrintaa, kevätsipulirisottoa ja balsamicoherkkusieniä L, G

***

Marjapiirakkaa ja vaniljamoussea L

44,00 € / hlö

LAUTASMENU

3

Katkarapuleipä ja rucolaa sekä persiljavinaigretteä L

***

Paahdettua härän ulkofileetä ja parsa-perunapaistosta sekä calvadoskastiketta M, G

***

Talon juustokakkua ja hedelmäsalsaa VL

46,00 € / hlö

INFOA
MENUISTA

Edellytämme koko ryhmältä yhtenäistä menuvalintaa, erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Menut ovat suunniteltu minimissään 10 henkilön ryhmille.

Lisää menuvaihtoehtoja

Jos et vielä löytänyt mieleistäsi menua tulevaan tilaisuuteesi, niin autamme menun suunnittelussa mielellämme.

Ota yhteyttä, niin keittiömestarimme suunnittelee toiveidesi mukaisen menun.