KOKOUSTILAT

Upeat puitteet ja tasokkaat kokouspalvelut

 

Järjestä kokouksesi ainutlaatuisissa ja inspiroivissa puitteissa aivan Helsingin keskustan ytimessä, nauttien samalla tasokkaista kokouspalveluistamme. Ravintola Cantina Westistä, 2. kerroksen juhlasasilta ja Handelsgilletistä löytyy yhteensä 8 ihastuttavaa toisistaan poikkeavaa kokouskabinettia ja 1 erityinen tiimityötila.

Kokouskabineteissa voit tuntea lämpimän tunnelman, kaupungin sykkeen tai kokea aimo annoksen meksikolaista tuulahdusta. Kabinettiemme tilat sopivat muutaman hengen kokouksista aina 100 hengen ryhmille saakka. Tätä isommille ryhmille järjestämme uniikit ja tunnelmaa täynnä olevat tarvittavan kokoiset kokous- ja juhlatilat, sekä tarvittavat välineet Saloonin saleihimme aina 200 henkilöön asti.

 

Kokoustila, Helsinki.

Ravintolan ihanteellinen sijainti keskellä kaupunkia mahdollistaa sen, että tänne on helppo tulla kokoustamaan – ja tarvittaessa jatkaa iltaakin. Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme ja varaa omasi!

CANTINA WEST

Tarjoamme tunnelmalliset puitteet, niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Uudistetut tilamme ovat loistava yhdistelmä ravintolasta, tapahtumatilasta ja useista erilaisista kokoustiloista. Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tutustu tarkemmin>>

JUHLASALI

2 KRS.

2.kerroksemme juhlasali on upea ja tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila. Juhlasaliin onnistuu illallinen jopa 140 henkilölle ja yhdistettynä peilisaliin tilat soveltuvat reilun 200 henkilön tilaisuuksiin. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma juhlavan tyylikäs.

Tilat sopivat niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin.

Tutustu tarkemmin>>

GILLET

Handelsgilletin tilat huokuvat historian havinaa ja ihastuttavaa jugendtyyliä. Kaikki tilat ovat klassisen tyylikkäitä ja soveltuvat hyvin, niin kokous- kuin juhlakäyttöön. Tilat ovat erinomaiset häille ja muille tärkeille perhejuhlille, sekä merkkipäiville.

Tutustu tarkemmin>>