ESITTELY

Legendaarinen Cantina West!

Raikas, käsin valmistettu, makurikas, tulinen ruokatuote, lämminhenkinen rento palvelu, sekä tunnelmallinen miljöö – tätä on Cantina West.

 

Tervetuloa! Bienvenido!

 

Ravintola Cantina West on meksikolainen ravintola, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmikadulla. Olemme Suomen ensimmäinen texmex-saluuna ja texmex-ruokakulttuurin edelläkävijä, joka on tarjonnut asiakkaille tulisen tunnelmallisia elämyksiä jo vuodesta 1990 lähtien. Olemme aina arvostaneet suuresti asiakkaidemme mielipiteitä sekä toiveita ja siksi päätimme laittaa hihat heilumaan ja luoda Cantina Westistä vieläkin viihtyisämmän ja houkuttelevamman kohtaamispaikan.

Cantina Westiin sisään astuessaan asiakas kohtaa lämpimän ja iloisen tunnelman. Ruokatuote on raikas, tuore, makurikas ja käsityönä valmistettu. Lisäksi sosiaalinen ruokailu on nostettu erityisesti esille asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Cantina Westissä on Suomen laajin tequila-valikoima ja parhaat mansikkamargaritat. Tequila-valikoimassamme on yli 30 eri tequilaa. Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään valinnoissa.

2. kerroksen tilat toimivat myös yritystapahtumatilana, sekä jopa 140 henkilön yhtenäisenä kokoustilana, a la carte toimintojen ohessa. Cantina West tarjoaa tunnelmalliset puitteet, niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Legendaarinen Cantina West on loistava yhdistelmä ravintolasta, tapahtumatilasta ja useista erilaisista kokoustiloista. Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä tuotelanseeraus, konferenssi, gaalailta, yritys- tai perhejuhla.

Teemme juhlista sinun toiveidesi mukaiset. Autamme mielellämme tilavalinnoissa ja juhlien suunnitteluissa.

Täällä viihdytään, nautitaan upeita makukokonaisuuksia ja luodaan asiakkaille elämyksiä. Tavoitteemme on hymyilevä asiakas, joka haluaa palata aina uudestaan vieraaksemme.

Tule ja ihastu tunnelmallisiin tiloihimme ja anna matkan kohti uusia elämyksiä alkaa.

Ravintolamme henkilökunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi!

PYYDÄ TARJOUS

Ota yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostilla booking@cantinawest.net tai puhelimitse 020 742 4210

Myyntipalvelumme palvelee teitä ma-pe 09:00-17:00

Varauksesi astuu voimaan saatuasi myynnistämme vahvistuksen tilaisuudelle.