SALOON

Saloon on upea ja tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila. Se koostuu Juhlasalista, Peilisalista, Arizona kabinetista ja tiimityötilasta nimeltä Bellman. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma juhlavan tyylikäs.

Tilat sopivat niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin.

JUHLASALI

ESITTELY

Uudistettu juhlasalimme on nyt tunnelmallinen ja upea juhla- ja kokoustila, jonka puitteet sopivat niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Tila toimii myös loistavasti 200 henkilön yhtenäisenä kokoustilana. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma tyylikäs.

PEILISALI

ESITTELY

Uudistettu peilisali on samassa kerroksessa juhlasalin kanssa. Tyyliltään samanlainen kuin juhlasali, eli tunnelmallinen ja upea, mutta hieman pienempi. Tilaan mahtuu noin 100 henkilöä. Peilisali on yhdistettävissä isoissa tilaisuuksissa juhlasaliin, näin saat hulppeat tilat jopa 300 henkilölle. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma tyylikäs.

ARIZONA

ESITTELY

Arizona on valoisa ja tyylikäs kabinetti. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma lämmin. Kabinetti henkii hienostuneella tavalla rustiikkista tyylisuuntaa. Tila soveltuu 28 hengelle. Tilasta löytyy kiinteänä valkokangas ja videotykki ja yhtenäinen pöytä onnistuu 20 henkilön seurueille. Loistava tila niin kokous kuin illalliskäyttöön.

BELLMAN

ESITTELY

Tämä Meksikolaishenkinen tila sopii hyvin ryhmätyötilaksi tai esimerkiksi tequila-tasting tilaisuuksiin pienille ryhmille.