SALOON

2.kerroksemme juhlasali on upea ja tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila. Juhlasaliin onnistuu illallinen jopa 140 henkilölle ja yhdistettynä peilisaliin tilat soveltuvat reilun 200 henkilön tilaisuuksiin. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma juhlavan tyylikäs.

Tilat sopivat niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin.


JUHLASALI 2.KERROS

2.kerroksemme juhlasalimme on tunnelmallinen ja upea juhla- ja kokoustila, jonka puitteet sopivat niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Tila toimii myös loistavasti 120 henkilön yhtenäisenä kokoustilana. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma tyylikäs.


PEILISALI

Peilisali on samassa kerroksessa juhlasalin kanssa. Tyyliltään samanlainen kuin juhlasali, eli tunnelmallinen ja upea, mutta hieman pienempi. Tilaan mahtuu noin 70 henkilöä. Peilisali on yhdistettävissä isoissa tilaisuuksissa juhlasaliin, näin saat hulppeat tilat jopa 220 henkilölle. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma tyylikäs.