CANTINA WEST

Tarjoamme tunnelmalliset puitteet, niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Uudistetut tilamme ovat loistava yhdistelmä ravintolasta, tapahtumatilasta ja useista erilaisista kokoustiloista.

Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä tuotelanseeraus, konferenssi, gaalailta, yritys- tai perhejuhla. Cantina Westin uudistetuissa tiloissa on lämmin ja mukava tunnelma. Olemme Kasarmikadun viihtyisin kohtaamispaikka. Meillä viihdytään ja nautitaan upeita makukokonaisuuksia.

RAVINTOLASALI
ALAMO

ESITTELY

Alamo on täysin uudistettu. Uudistettuun Alamoon sisään astuessaan asiakas kohtaa lämpimän ja iloisen tunnelman. Tämä Sali on Cantina Westin sydän, täällä viihdytään ja nautitaan upeita makukokonaisuuksia. Paikkoja salissa on noin 120 henkilölle.

RAVINTOLASALI
CANTINA

ESITTELY

Cantina on historian havinaa täynnä, tämän ravintolasalin olemme halunneet säilyttää alkuperäisessä ilmeessään. Todellinen Meksikon tuulahdus, täynnä iloa, väriä ja tunnelmaa. Paikkoja salissa on noin 60 henkilölle.

REPOSADO

ESITTELY

Reposado on kahdeksalle hengelle sopiva viihtyisä kabinetti, joka on sisustettu meksikolaistyyliin.

BLANCO

ESITTELY

Blanco on viihtyisä meksikolaishenkisesti sisustettu kabinetti, joka sopii 10 hengelle.

ANEJO

ESITTELY

Anejo on 18 hengelle soveltuva tyylikäs ja tunnelmallinen kabinetti, joka on sisustettu viihtyisän meksiko henkisesti.