CANTINA WEST

Tarjoamme tunnelmalliset puitteet, niin yritystilaisuuksille kuin yksityisille juhlillekin muutaman hengen tarpeista aina laajoihin usean sadan hengen tilaisuuksiin. Uudistetut tilamme ovat loistava yhdistelmä ravintolasta, tapahtumatilasta ja useista erilaisista kokoustiloista.

Tilat muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä tuotelanseeraus, konferenssi, gaalailta, yritys- tai perhejuhla. Cantina Westin uudistetuissa tiloissa on lämmin ja mukava tunnelma. Olemme Kasarmikadun viihtyisin kohtaamispaikka. Meillä viihdytään ja nautitaan upeita makukokonaisuuksia.


RAVINTOLASALI ALAMO

Aulabaariimme tai tuttavallisemmin Alamoon sisään astuessaan asiakas kohtaa lämpimän ja iloisen tunnelman. Tämä Sali on Cantina Westin sydän, täällä viihdytään ja nautitaan upeita makukokonaisuuksia. Paikkoja salissa on noin 100 henkilölle.


WANHA CANTINA

Cantina on historian havinaa täynnä, tämän ravintolasalin olemme halunneet säilyttää alkuperäisessä ilmeessään. Todellinen Meksikon tuulahdus, täynnä iloa, väriä ja tunnelmaa. Paikkoja salissa on noin 50 henkilölle.


REPOSADO

Reposado on kahdeksalle hengelle sopiva viihtyisä kabinetti, joka on sisustettu meksikolaistyyliin.Reposadossa onnistuvat niin kokoukset kuin ruokailuhetki omalla porukalla.

BLANCO

Blanco on viihtyisä kabinetti, joka sopii 10 hengelle. Kabinetissa on kiinteä videotykki ja valkokangas. Kabinetti soveltuu niin kokous- kuin illanviettoon tai vaikka tequilatastingin pitopaikaksi.

ANEJO

Anejo on 18 hengelle soveltuva tyylikäs ja tunnelmallinen kabinetti, joka on sisustettu viihtyisän meksiko henkisesti. Pitkä, yhtenäinen pöytä mahdollistaa isommankin seurueen yhteisen illanvieton.

ARIZONA

Arizona on valoisa ja tyylikäs kabinetti. Tilan väritys on neutraali ja tunnelma lämmin. Kabinetti henkii hienostuneella tavalla rustiikkista tyylisuuntaa. Tila soveltuu 28 hengelle. Tilasta löytyy kiinteänä valkokangas ja videotykki ja yhtenäinen pöytä onnistuu 20 henkilön seurueille. Loistava tila niin kokous kuin illalliskäyttöön.