BUFFETMENU

Handelsgillet buffetmenut 2016

BUFFET 1

Caesarsalaattia ja marinoituja katkaravunpyrstöjä M

Vuohenjuusto-viinirypäle-melonisalaattia ja punasipulihilloketta VL, G

Maalaissalaattia: kanaa, pekonia, kananmunaa, papuja ja perunaa M, G

Limemarinoitua lohta ja avokado-parsasalaattia M, G

Salaattisekoitusta ja vinaigretteä M, G

Leipää ja levitettä sekä voita L

***

Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta L

38,50 € / hlö

BUFFET 2

Katkaravunpyrstöjä, parsa-mansikkasalaattia ja avokadokastiketta M, G

Savustettua lohta, avokadoa ja marinoitua punasipulia M, G

BBQ-paahdettua härkää ja bataatti-kirsikkatomaattisalaattia M, G

Paahdettua kevätkasvissalaattia M, G

Vihersalaattia ja vinaigretteä

Leipää ja levitettä sekä voita L

***

Kananpoikaa, tomaatti-pestokastiketta ja meksikonriisiä (ilman lihaa) L, G

***

Mansikkamoussekakkua L

42,00 € / hlö

BUFFET 3

Katkaravunpyrstöjä, avokadomajoneesia ja romainesalaattia M, G

Halloumia ja viinirypäle-melonisalaattia G

Limemarinoitua kanaa, avokadoa, kirsikkatomaattia ja rucolaa M, G

Sokerisuolattua härän paahtopaistia ja sweet chili -kastiketta M, G

Vihersalaattia ja vinaigretteä

Leipää ja levitettä sekä voita L

***

Savustettua lohta, balsamicoherkkusieniä ja ruohosipuli-voikastiketta L, G

Peruna-parsapaistosta ja yrttejä M, G

***

Talon juustokakkua ja hedelmäsalsaa VL

45,00 € / hlö

INFOA
MENUISTA

Edellytämme koko ryhmältä yhtenäistä menuvalintaa, erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Menut ovat suunniteltu minimissään 25 henkilön ryhmille.

Lisää menuvaihtoehtoja

Jos et vielä löytänyt mieleistäsi menua tulevaan tilaisuuteesi, niin autamme menun suunnittelussa mielellämme.

Ota yhteyttä, niin keittiömestarimme suunnittelee toiveidesi mukaisen menun.